Te gek

nieuw

Volwassenen zijn overleden kinderen. Johan Anthierens (1937-2000)

Arnhem is opgestoten in de vaart der volkeren. Sinds een aantal dagen hebben we een vestiging van de Grote Electronicazaak binnen de stadsgrenzen.

Hoe we ooit zonder hebben kunnen leven, is me een raadsel. De behoefte waarin de keten voorziet is blijkbaar dusdanig groot dat al vier dagen lang de hele binnenstad lamligt vanwege de grote toestroom van klanten.

Ik moet bekennen: wij zijn ook wezen kijken. Geen beter schaap dan een mak schaap, niet waar? Dus sloten we ons aan in de lange rij wachtenden die de snoertjes- en stekkertjeswinkel wilden bezoeken.

Eenmaal binnen keken we onze ogen uit. Niet vanwege de aangeboden producten – die hebben we vaker gezien. Maar veel meer vanwege de ongebreidelde hebzucht van de klanten. Met hun armen vol producten stiefelden ze langs ons heen, richting kassa.

“Kan ik u helpen?” vroeg een leerling verkoper.

“Nee hoor, we kijken alleen.” zeiden we.

De leerling draaide zich opgelucht om.

[Korte tijd later stonden we buiten. Wat bezielt ons toch om ons in de massa’s te begeven? Notitie maken: niet meer doen.]

Standaard

6 gedachten over “Te gek

  1. Media Markt. Goed concept, hoge prijzen, slechte hulp (wel een super goede klantenservice, omruil service én de prijzen van de cd’s zijn wél laag!)

    {Mowl: dat klinkt niet als een winkel waar ik snel heenga.}

  2. Ik had al ergens gelezen dat Arnhem nu ook aangesloten is op de wereld die Media Markt heet.

    Beste tijd om hier in Eindhoven de Media Markt te bezoeken is door de week, tussen 19 en 21 uur. Dan is het lekker rustig.

    {Mowl: dan maak ik me klaar voor de avond.}

  3. Pollie schreef:

    Gewoon een half jaar wachten en dan door de weeks gaan. Kun je weer rusig ademhalen daar want ze hebben goede aanbiedingen.

    {Mowl: maar ik heb al zoveel snoertjes en stekkertjes.}

  4. Dit alles ten koste van o.a. een onArnhems underground kroegje + de fantastische etage van mijn partner.

    {Mowl: dat zal vast niet vrijwillig zijn gegaan.}

  5. Ben ook ervaringsdeskundige. In Zwolle zit er al een tijdje een. Tip: nooit op zaterdag naar deze winkel gaan. Gewoon tegen een uur of zes, na werktijd en laat je geen rad voor de ogen door de grote hoeveelheid spullen die ze daar hebben. MM is niet altijd het goedkoopst. Wel goedkoop zijn de DVD boxen. Iets waar wij nogal aan verslingerd zijn en af en toe hebben ze erg leuke dingen in de uitverkoop. Laatst nog twintig cd’s aangeschaft voor weinig.(erg weinig zelfs)

    {Mowl: we zullen het in de gaten houden.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.