Aan de andere kant

douche
Oude man in café: ‘Mijn kleinzoontje logeert bij me. ’s Ochtends staat-ie onder de douche. Dan zie ik dat mooie, stevige lijffie. En dan denk ik: jongen, waar zal jou de kogel treffen?’ Simon Carmiggelt (1913-1987)

Ik stond onder de warme stralen van de douche en keek noodgedwongen naar m’n voeten. ’t Water spatte op de vloer uiteen. De verlichting werd gebroken in de weerspiegeling.

Hadden we maar beugels om me aan vast te houden, dacht ik — meteen verjoeg ik dit spook. Ineens merkte ik dat m’n voeten naar buiten waren gebogen. Voorzichtig probeerde ik ze recht te zetten. Beetje bij beetje kreeg ik beide zolen plat op ’t beton. Ik zuchtte.

’t Gaat al ’n stuk beter, dacht ik. Ik zette m’n handen in m’n onderrug. Mmm, voelde ik. Ik krijg d’r anders wel héél strakke billen van.

[Ik bleef nog even genieten van alles. Je moet toch wat.]

Standaard

3 gedachten over “Aan de andere kant

  1. Pingback: Tweets that mention Aan de andere kant | Mowl.eu -- Topsy.com

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.