Aanschuiven

regouin

Het fijnste genoegen is anderen genoegen te doen.
Jean de la Bruyère (1645-1696)

Bijna ongemerkt is d’r een nieuwe webstek geboren: www.regouin.net. Het is de feitelijke geboorte van de aanschuiftafel van Brrrr.

Sinds kort kun je namelijk bij Brrrr (en een beetje bij mij) eten. Niet als in een restaurant, waar je zelf kunt zeggen wat je op je bordje wilt, maar eerder zoals in een studentenhuis. Je weet wel (of je weet het niet, maar dan vertel ik het je) – als je mee wilt eten schrijf je je in en na het eten betaal je de kosten. Heel simpel.

Je krijgt standaard drie gangen bij Brrrr. De vaste kosten daarvoor zijn € 15. Dat is toch niet teveel gevraagd, vind je wel? Zeker niet wanneer je bedenkt dat zoveel mogelijk producten biologisch zijn, of tenminste diervriendelijk. En ik garandeer je persoonlijk dat het smaakt. Vandaar ook dat we zeggen: aanschuiven bij Regouin – natuurlijk lekker. Leuke slagzin, niet waar?

Ook leuk van dat hele aanschuifgebeuren is dat je nooit precies weet met wie je om tafel komt te zitten. D’r zijn acht plaatsen en vol is vol. Maar zolang er nog ruimte is, ben je welkom.

Wie weet kom je wel naast Luc te zitten. Maar het kan net zo goed overbuurvrouw T zijn. Of iemand die we allebei nog niet kennen.

[Bezoek in elk geval www.regouin.net. Dan weet je wanneer de eerstvolgende gelegenheid is. En voel je vrij de foto’s te bekijken (op dit moment is het er nog maar één) en een stukje in het gastenbroek te schrijven. Kunnen we je verwachten?]

Standaard

5 gedachten over “Aanschuiven

 1. Niet origineel, maar ik geloof wel dat het werkt in Arnhem. Denk je wel aan je keukenmarges? En aan de vergunningen? Voor je het weet heb je de BEM (http://www.bem.nu) op je dak….

  Helaas moet ik altijd werken op vrijdag, maar ik kom graag een keer als het rustig is, of ik een heleboel geld heb zodat ik een dag kan laten schieten…

  {Mowl: voor zover wij hebben kunnen nagaan gaat alles volgens de regels.}

 2. Wat een ontzettend leuk idee.

  De onzekerheid wie naast mij zou zitten, zou ik juist leuk vinden (vooraf in ieder geval!). De zekerheid van wat ik zou eten iets minder.Of is daar iets aan te doen?

  {Mowl: jazeker – één keer proberen. Dan kijk je d’r in het vervolg naar uit.}

 3. beer schreef:

  ik hoorde er al over via via, de tamtam had zijn werk al gedaan…
  Maar wat enorm leuk zeg. Heel veel succes ermee

  {Mowl: dank je. Kunnen we je noteren?}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.