Afval

Tja, op het vorige verhaaltje moet ik natuurlijk ook wat gft afval kwijt.
Gelukkig wordt er niet alleen in volksbuurten (waar ik woon) gft-containers gejat, maar ook in nette buurten zoals Mowl daar een adres van is.
Mijn gft-container is namelijk al twee keer gejat! Nu was ik niet echt, en zal nooit, gehecht aan mijn gft-container (ik ben niet zo’n type met groen vingers) maar het is toch wel effe vreemd kijken als je van de harde arbeid van het slaan en uitschelden van tere kinderzieltjes thuis komt en hij is weg. Hij, hier wel te verstaan een gft-container, was uit m’n leven weggenomen;ontvreemd uit de voortuin, net toen ik de heg in de achtertuin twee meter omlaag had gesnoeid.
Dan vraag ik me af: wat moet iemand in hemelsnaam met een gft-container? Zijn ze te lui om een tweede bak aan te vragen of te krenterig om er extra voor te betalen? Of hebben we te maken met een geflipte verzamelaar die ooit nog eens hoopt dat die dingen voor z’n pensioen nog eens wat waard worden. Joost mag het weten. Misschien moeten we wel een nieuwe politieke partij oprichten om gft-container-criminelen harder aan te pakken. Camera’s gemonteerd op de bakken moeten deze criminelen achter slot en grendel laten verdwijnen. De handjes afhakken! Nou ja, misschien een beetje errug hard. Misschien nog een leuk extra puntje voor het verkiezings programma voor onze beste Gerrit. Trekt vast wat extra stemmen uit bepaalde woonwijken in Nederland……………….

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.