Cheers

proost

Soms geloof ik dat we allemaal op vijfentwintigjarige leeftijd sterven, en daarna slechts wandelende lichamen met inwendige grammofoons zijn. George Santayana (1863-1952)

Goedemorgen, goedemiddag of goedenavond: ik ben jarig vandaag.

Ik dacht, laat ik het zelf maar even melden: ik wil niet dat me hetzelfde overkomt als Brrrr, eerder dit jaar. Dat vond ik al sneu genoeg voor hem, laat staan dat ik eraan moet denken dat het mezelf overkomt.

Een jaar erbij dus. Weer wat dichter bij het einde. En ik kan je wel zeggen, dat ik me er prima bij voel.

Natuurlijk, er zijn van die momenten dat ik best wel in de gaten heb dat ik ouder word. Zoals in dat hotel in Londen, een paar dagen terug.

De badkamer had van twee kanten spiegels, die ook nog es waren voorzien van een speciale verwarming, waardoor ze nooit besloegen. Op die manier werd ik gedwongen om mijn verval in al haar naaktheid te aanschouwen.

Ik moet het toegeven: de tijd van strak in het vel, opgepompte spieren en een weelderige haardos is definitief voorbij.

Het is misschien dan maar goed dat het steeds zeldzamer wordt dat iemand het ouwe vel beziet. Ik ga teren op mijn herinneringen.

[Zo. En kom nu maar op met de felicitaties en steunbetuigingen.]

Standaard

16 gedachten over “Cheers

 1. Anne schreef:

  Hiep Hiep Hoera!! Van harte gefeliciteerd! En? Knallen de champagneflessen al? Is er al vuurwerk te bespeuren? Zijn er al cadeautjes?

  ps: niet te lang in het bad blijven zitten. Dat scheelt in de rimpels 🙂

 2. beer schreef:

  echt enorm gefeliciteerd… En ja jongen, de jaren komt met gebreken… Daar zul je gewoon aan mee moeten leren leven, en Brrrr ook (met jouw gebreken en jaren)
  Maar ik wens je natuurlijk een heel erg fijne dag, vergeet even je schoonheidsprobleem en drink er een lekker wijntje op 🙂

 3. linette schreef:

  Je geeft mensen de kans ook niet om te laten zien dat ze het echt niet vergeten zijn. Ik heb je vandaag per post, voicemail en nu ook op je weblog bestookt en nogmaals hieperdepiep, ga lekker los vandaag! En over je uiterlijke veranderingen ga ik het echt niet hebben…………

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.