Complotten?

Al heel lang geleden heb ik mijn onschuld verloren. Maar niet mijn geloof in De Waarheid. Tot er duidelijk werd dat die niet bestaat.

Na de moord op JFK werd Lee Harvey Oswald snel opgepakt. Officieel staat hij te boek als de moordenaar van de Amerikaanse president. Maar steeds meer mensen zijn dit gaan betwijfelen en vermoeden dat er een Groot Complot achter zit.

Iets gelijksoortigs zagen we op 6 mei vorig jaar, toen de politie als het ware al klaar stond om Volkert van der G. op te pakken nadat ie Pim Fortuyn had doodgeschoten. Was men op de hoogte? Handelde Van der G. in opdracht? Was ook hier sprake van een samenzwering?

En dan kwam ons weer een nieuwe complottheorie ter ore. Betreffende Ferdie E., de moordenaar van Albert H. Opgepakt, berecht, veroordeeld, gedetineerd en vrijgelaten. Volgens het laatste verhaal handelde Ferdie E. ook niet in zijn eentje. Er zaten Hogere Machten achter.

Wat is De Waarheid? Die kan niet in het midden liggen. De X-Files lijken werkelijkheid te worden. Straks blijkt ook de Watersnoodramp doorgestoken, euh, kaart…

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.