Examen

Vandaag was het examen Sociale Hygi뮥. Ik ben geslaagd, als ik de antwoorden op internet mag geloven, met een 9. Dank je.
Ik heb sterk het vermoeden, overigens, dat de examencommissie zelf de cursus niet heeft gevolgd. In de hal van het sportzaaltje werden, over de dag verspreid, telkens 400 kandidaten ge븡mineerd. Buiten de deuren verzamelden zich de 400 kandidaten van de volgende groep. Bij het openen van de deuren wilden de 400 van binnen naar buiten (kan ik inkomen) en moesten zich een baan bevechten door de 400 wachtenden. Veel geduw en getrek was het gevolg. Je hoeft niet aan Volendam te denken om je te realiseren wat een levensgevaarlijke situatie dit zou kunnen opleveren. Hoezo, verscherpte controle op de horeca…?
Het aanwezig gehandicapten-toilet was gebarricadeerd door tafels waarop koffie werd verkocht – voor é©® euro per plastic bekertje! (Een snelle rekensom vertelt me dat de SVH aan het examengebeuren alleen vandaag al ruim anderhalve ton heeft verdiend – kon daar nou geen kopje koffie vanaf?)
In de vragen zelf, vervolgens, stonden fouten. Eé® vraag zal daardoor in elk geval geschrapt worden.
Dan kon je, als je tijd overhad, een enquete invullen. In deze enquete stond tenslotte het antwoord op tenminste é©® van de 40 vragen.
Kortom: een aanfluiting en een makkelijke manier voor het SVH om de kas te spekken. Maar goed, het is een verplichting. Over zes weken krijg ik het papiertje thuisgestuurd. Ik zal een lijstje kopen…

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.