Flo de Noorman

flo de noorman

Kleine zaken oogsten veel lof. Francis Bacon (1561-1626)

“Hij hangt!” wees Brrrr.

“Wie?” Ik keek naar mijn abrikozenflan.

“Daar!” Nu keek ik goed.

“Verrek.” zei ik. “Ik dacht dat ie aan de voorkant zou komen.”

“Niet dus.”

“Hij is doorzichtig.” constateerde ik.

“Van binnenuit in elk geval.”

[Soms zijn onze gesprekken misschien wat moeilijk te volgen. Maar je begrijpt het misschien als ik vertel dat Arnhem de zestigste verjaardag viert van Eric de Noorman. Daarvoor worden overal pastiches van andere striptekenaars opgehangen – waaronder van onze favoriet. Aan de ramen van het restaurant van de Bijenkorf nog wel.]

Standaard

4 gedachten over “Flo de Noorman

 1. Floor is goed. Misschien moeten jullie hem uitnodigen voor de volgende meeting.

  {Mowl: zou ie wel willen denk je? En daarnaast: dan ben ik niet meer de leukste.}

 2. Hoi René,

  Ik heb stiekem je Flo-foto’s gelinkt op een aantal fora om het Kresse-project verder te promoten. (Met link naar jouw blog.) Mocht je het hier niet mee eens zijn dan haal ik ze onmiddelijk weer weg!

  Groet, Mars.

  {Mowl: niet mee eens? Ik ben een aandachtsjunk. Link me! Link me!}

 3. Steve schreef:

  Het is maar goed dat de foto mij helpt om dit allemaal te volgen! Oh, de uitleg onder de tekst deed ook veel goeds.

  {Mowl: ik ben soms net een Koreaanse gebruiksaanwijzing.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.