Groot gaat vaker dood

Mag ik je nog één keer lastig vallen met Ome Geert? Hij is verongelukt, dat had je al wel begrepen. De automobilist is een vrouw van 81. Zij had Ome Geert niet gezien. Zaterdag wordt hij gecremeerd. Maar daar wil ik het allemaal niet over hebben.

Wat ik kwijt wil is dit: ik heb een grote familie. Een hele grote familie. En dat werd altijd beschouwd als “gezellig”. Maar nu de ooms en tantes ouder worden, merk ik ook het nadeel van zo’n grote familie. Want nu vallen ze met bosjes. D’r is nog net niet elke week een uitvaart, maar ik kan wel zeggen dat het aantal familieleden de laatste jaren danig is geslonken. Al dan niet door natuurlijke omstandigheden.
Ik vind dat relatief grote aantal sterfgevallen toch wel één minpuntje van een groot gezin.

Maar daar hoor je nooit iemand over.

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.