Heilig, heilig

tas

Het zekerste teken met grote eigenschappen geboren te zijn, is geen nijd te kennen. Francois de la Rochefoucauld (1613-1680)

Zalig kerstfeest, gezegende chanoeka en gefeliciteerd met de verjaardag van Annie Lennox! Zo heb ik de belangrijkste feesten van vandaag wel gehad.

Wij hebben er gisteren al een voorschot op genomen. We waren uitgenodigd voor een lopend buffet bij de ouders van Brrrr. Het ging gepaard met de uitgifte van de cadeaus die we, als een soort verlaat Sinterklaasfeest, voorzien hadden van gedichtjes voor mekaar. ‘Mekaar’, dat is dan naast ons viertjes ook nog de zussen van Brrrr en hun kinderen. Je hebt ze in het verleden hier al vaker kunnen zien langskomen.

We hadden afgesproken om malkander geschenken te geven van zo’n vijf euro per stuk. Dat was nog een heel gedoe, dat kan ik je wel vertellen. Hoewel – uiteraard heeft Brrrr voor alle presentjes gezorgd. Ik kom met de verkeerde spullen thuis. Vindt hij althans.

Enfin. Eén van de dingen die ik mocht uitpakken was deze aidstas – een perfect cadeau voor onze geschenkenavond. Het kost immers precies vijf euro, je steunt er een goed doel mee en je kunt er na afloop de opbrengst van de avond mee naar huis dragen.

[We hebben een uitstekende avond gehad. Je ziet er toch altijd tegenop. Om dan na afloop te constateren dat we eigenlijk te weinig bij mekaar komen.] 

Standaard

3 gedachten over “Heilig, heilig

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.