Ik weet HET

Ik heb op internet de samenvatting van Harry Potter’s vijfde gelezen. Bijzonder onsportief, ik geef het onmiddellijk toe. En ja, ik ben ook zo iemand die een boek begint te lezen door de laatste bladzijden door te bladeren.

[Overigens ben ik dan meestal halverwege het boek alweer kwijt hoe het af zou lopen. Vooral omdat ik op het moment dat ik "spiek" nog geen idee heb over de karakters van het verhaal. Maar dat terzijde.]


Maar goed: nu weet ik dus wie er dood gaat. En ik weet ook dat het boek duizelingwekkende verwikkelingen kent. En dat ik nu helemaal niet meer kan wachten tot de Nederlandse uitgave verschijnt. Zou die trouwens ook in twee edities verschijnen? In de Engelstalige landen heb je namelijk ook een adult-edition. Zelfde inhoud, andere omslag.

Nee, ik ga hier niet verklappen wie het slachtoffer is. Of dat mijn eerste suggestie van een paar dagen terug juist was. Of niet. Als je het wilt weten, zul je zelf moeite moeten doen.

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.