In de goot

We kennen mekaar nu bijna zes maanden – maar ik heb nu al genoeg van je. Rot-2004!

Wat heb je nu feitelijk voor me gedaan? Ik ben in het ziekenhuis verzeild geraakt, ik loop met een steunkous, mijn lichaam zit onder de vlekken – en gisteren moest ik in de regen ook nog es de goot schoonmaken omdat ie dreigde over te lopen. Ik ben het spuugzat.

Volgens droomduiders zouden we nu van allerlei gunstige dingen op ons af moeten zien komen. Nou ja, dat zullen de komende zes maanden uitwijzen.

In elk geval verfoei ik de afgelopen winter (spuug!) en lente (spetter!). Overmorgen begint de zomer. Zullen we maar doen alsof het jaar dán begint?

[En anders eis ik 2005. Nu.]

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.