In het putje

Van Brrrr moet ik jullie deze foto laten zien.

Ik ben het, zittend in een douchecabine. Met jas en sjaal. Omdat we op zoek zijn naar een nieuwe badkamer.

Nu komen die dingen niet vanzelf aanwaaien, badkamers. Je moet ervoor naar een meubelboulevard — de vreselijkste uitvinding naast witte sokken! Wij begrijpen niet waarom hordes landgenoten zich vrijwillig laten opjutten hier elke tweede kerstdag, pinksterochtend of paasnamiddag naar toe te gaan. Maar dat terzijde.

Onze badkamer is (letterlijk) uit de vorige eeuw. We willen een nieuwe. Een beetje stoer, een beetje basic. Een douchekop, een putje, een wc en een wasbak. That’s it. Geen computergestuurd waterkanon zoals die waar ik op deze foto in zit. Basic. Ik zei het al.

Dus moest ik — met Brrrr — naar de meubelboulevard. Daar heb je een badkamer-gigant die waarschijnlijk de badkamer mag gaan leveren.

[Wat ik zeggen wil: als je nog tips hebt of adviezen, laat dat hieronder even weten. We zullen onze dankbaarheid tonen.]

Standaard

2 gedachten over “In het putje

  1. Pingback: Mowl.eu » Blog Archive » Da!

  2. TeeBeeWee schreef:

    Eigenlijk vind ik zo’n waterkanon ook wel lekker, nadeel is dat, voor een goede druk je de aanvoer-waterleidingen moet vervangen…..

    Hier in de buurt zit een soort ‘dumpzaak’. Met allemaal spullen die niet meer ‘in’ zijn. Dáár vind je basic spullen die niet meer met de trend meekunnen. Misschien zit er bij jullie in de buurt ook wel één. Tip: Vraag het aan een tegelzetter, die weten vaak die adressen wel!
    Succes!

    {Mowl: ik ben bang, dat we alles al besteld hebben. Maar evengoed bedankt.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.