Kut

Terug(Sorry voor deze krachtterm. Maar het moest.)

Mijn iBookje is weer terug. Da’s het goede nieuws.

Maar de beste mensen van de Apple-fabriek hebben ‘m (of is ’t een zij?) alleen maar weer tot leven weten te brengen door er een geheel nieuwe harde schijf in te zetten. Verdwenen zijn nu dus alle oude bestanden die ik (al dan niet illegaal) op mijn computertje had gezet. Arme ik. Suffe ik. Had ik maar een terugvalkopie moeten maken.

Maar ook mijn adressenboek is foetsie. En dus ben ik ook alle adressen kwijt van de mensen die ik wilde uitnodigen voor Mowl’s Mini Weblog Meeting (MWM). Chips!

Maar gelukkig kwam daar Rood Petje. Hij nodigde Mowl uit om deel te nemen aan Orkut. Ik kan d’r ook niks aan doen – maar da’s de naam van de ik-wil-graag-vriendjes-worden-site. En even later kwam trouwens ook nog Sudesh. Zodat ik glimmend van trots achter mijn computertje zat te geloven dat ik populair zou zijn. Jemig!

Wat ik wil zeggen is dat, als je wel wat voelt voor de MWM je op deze link kunt drukken. Dan kun je jezelf laten uitnodigen. Doe het alsjeblieft – want ik ben echt (bijna) alle adressen kwijt. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen.

(Overigens betekent ‘Mini’ ook echt klein. Meer dan een dozijn mensen kan niet worden geaccepteerd. En oudgedienden gaan voor.)

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.