Mode

etalage

Het leven is een droom en wij zijn allen slaapwandelaars. WNP Barbellion (1889-1919)

Bijna was Mowl geen Mowl meer geweest, maar PH-iets of zo. Dat zeiden we ook, gisteren, toen we in het Presickhaeffs Huys de nieuwe zaak van Trix & Rees bezochten.

We kenden het pand al vanuit de tijd dat er de kunstuitleen in gevestigd was. En toen die naar elders vertrok, kwam het gebouw te koop te staan.

Dat was een buitenkansje! We hadden altijd al zo’n huis op het oog gehad en hoewel we Mowl heel prettig vertoeven vinden, was het Presickhaeffs Huys wel zo’n beetje precies zoals we het altijd in onze gedachten hadden.

We zagen het helemaal voor ons: we hadden al een stenen muur met een houten poort gebouwd en hoe de keuken moest worden ingericht wisten we ook al precies. Goed, het is een groot pand, maar een beetje ruimte kan geen kwaad. En het is altijd leuk om gasten te ontvangen.

Maar Trix & Rees waren ons voor. En dat zeiden we dus, gisteren, ook. Ze konden hun handjes dichtknijpen, voegden we eraan toe.

[Daarbij was de vraagprijs ver boven ons budget. Maar dat hoeven Trix en Rees niet te weten. Laten ze blij zijn met hun verwerving.]

Standaard

3 gedachten over “Mode

  1. Pollie schreef:

    Zie je wel. Ik dacht al ‘huh dat kunnen ze toch niet betalen?’ Zouden ze zo rijk zijn?

    {Mowl: we zouden zo rijk móeten zijn.}

  2. beer schreef:

    jullie verdienen echt een plekje in de hemel hoor….jullie hebben het hart op de juiste plek zitten 😉

    {Mowl: en we wonen leuk.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.