Multimedia

Mijn Kodak-camera was stuk.

Ik had hem pas kort. Gekregen vanwege de overstap van de ene energie-maatschappij naar de andere. Ik ben altijd gevoelig geweest voor presentjes.

Ik was blij met het apparaatje. Prachtige foto’s, eenvoudig bedieningsgemak en klein. Wat kan een mens zich meer wensen?

Maar na enige tijd lieten de accu zich slechter en slechter opladen. Totdat het ding het helemaal voor gezien hield.

Ik zag de bui al drijven. Immers, er was geen bonnetje bij geleverd, noch een garantiecertificaat. Ik zag het al helemaal niet meer zitten toen op de website van de nieuwe energie-maatschappij duidelijk stond verkondigd dat er geen verantwoordelijkheid werd aanvaard voor kapotte fototoestelletjes.

Chips!

Ik zette me al schrap toen ik met de Kodak-klantenservice belde. Ik had al mijn adrenaline opgeladen en was klaar voor een verbaal robbertje vechten. Ik zou die muts van het call centre door de lijn trekken tot ik mijn fototoestel gerepareerd kreeg.

Het meisje van Kodak was de rust zelve. Of ik even het serienummer wilde oplezen. En mijn emailadres. Okee, dan lag d’r nu in mijn mailbox een streepjescode dat ik op de verpakking kon plakken. UPS zou het toestel halen wanneer ik daar een afspraak over zou maken.

’s Anderendaags werd het toestel opgehaald om verscheept te worden naar Duitsland. De dag daarop kreeg ik een email dat het gearriveerd was en dat ze alles zouden doen om het ding te repareren. Een week later kreeg ik bericht dat ie klaar was en de eerstvolgende werkdag lag er een briefje in de bus dat DHL aan de deur was geweest met een pakje uit Belgi�. Of ik even een nieuwe afleverdatum kon afspreken. Dat kon ik.

De dag daarop kwam het busje van DHL op het afgesproken tijdstip met het pakje waarin zich mijn Kodak-fototoestel bevond. En een briefje waarop stond dat ze een plaatje hadden vervangen. En dat ze me veel gebruiksplezier verder wensten. Geen rekening, niks.

[Helemaal verbijsterd dat het zo ook kan gaan heb ik het toestel eerst een paar dagen gebruikt. Het doet het beter dan ooit. De accu lijkt maar niet leeg te willen. Ik ben een gelukkig mens.]

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.