Muts op doos

Zo. Krijg mij maar es weg.Ziezo. Alle kerstspullen zijn weer voor een klein jaartje opgeborgen.

Natuurlijk was Brrrr de klos – ik zat op een afstandje met opgetrokken knie op de bank toe te kijken. Dat kan ik heel goed.

Waar ik me zorgen om begin te maken is dat ik nooit problemen heb in nutteloos en ledig te zijn. Maar nu voelde ik me schuldig.

Nu! Schuldig!

Heb ik es een geldig alibi om te lanterfanten, steekt dat schuldduiveltje de kop op.

Nu ja. Dat gaat wel weer over.

Intussen had Brrrr de takken uit de boom gehaald en op kleur in de doos gelegd. (Ja, ze zijn allemaal groen, maar aan het uiteinde zit een kleurcode. Zodat je een beetje fatsoenlijke boom krijgt.) En de doos werd tegen de muur gezet. Kan ik hem – als ik weer hersteld ben – naar boven transporteren.

Maar dan moet wel eerst die theemuts wieberen!

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.