Ook terug

protest

Hij, die niets kan bedenken, is niet zó dom als hij, die een domheid, door een ander bedacht, prijst. Marcus Tullius Cicero (106-43 vGT)

Dát was ik nog vergeten te vertellen: de Enge Mannen waren weer in de buurt. Het repeterende karakter van hun domheid is misschien wel tekenend voor de mate ervan.

Ik had er zaterdag trouwens geeneens meer aan gedacht dat ze zouden rondparaderen. Onbekommerd verliet ik, na het werk, het station op weg naar huis dwars door het – naar wat later bleek – op die dag meest beveiligde stukje van Arnhem.

Thuis wist ik slechts vrienden. We nestelden ons in de tuin en begonnen bij te praten. Toen verschenen de helikopters in de lucht.

Het geratel van de wentelwieken en gebrom van de motoren maakten het vervolg van de conversatie onmogelijk.

Fascisten zijn niet alleen dom, ze zijn ook nog es dodelijk voor elke vorm van communicatie.

[En nu ze andermaal hun punt hebben gezet, hoeven ze niet meer terug te komen. We willen onze electriciteitshokjes wel schoonhouden.]

Standaard

2 gedachten over “Ook terug

  1. Anne schreef:

    Blijkbaar zit er in Belgie ook een heel nest enge mannen en vrouwen. En het meest absurde is dan nog dat ze met hun gezicht op grote posters staan. Het ziet ernaar uit dat zondag opnieuw een zwarte dag zal worden in de geschiedenis van de verkiezingen

    {Mowl: het maakt het stemmen des te belangrijker. Succes alvast!}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.