8 gedachten over “Oud wijf

 1. En die meisjes weten dat ze met foto en quotes hier te vinden zijn? Want het mogen dan ouwe wijven zijn, maar jij bent wel een beetje een eng mannetje… Als je stiekem foto’s maakt van meisjes in de trein.

  :).

  {Mowl: in mijn onderbroek ben ik eng.}

 2. Wel grappig dat ze het nodig heeft om daar nog eens uitgebreid op terug te komen. Ze doet het dus niet om voor die man op te staan, maar om haar eigen ego te strelen omdat iedereen dan zegt: “goh, wat een braaf meisje”

  {Mowl: Prediker zei het al — „Alles is ijdelheid.â€? }

 3. Voor hele oude mensen sta ik ook op. En soms express ook voor wat jongere mensen (en dat is eigenlijk best gemeen, want daarmee geef ik ze meteen het gevoel stokoud te zijn). Ach, je moet ergens je lol vandaan halen.

  {Mowl: soms is het ook erg grappig om oude mensen te laten staan.}

 4. rozebeer schreef:

  O jee René…, ze heeft je echt gekwetst hé…
  Of had ze het misschien over jou, dat jij een keer de trein binnenkwam en dat ze toen voor jou is opgestaan, en dat dit jouw wraak is…
  Maar wel lief dat die meid opstond voor een oude kerel, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook op zou staan als er een oude man van 40 de trein binnenkomt hoor.. Tjeetje zeg, je zult maar 40 zijn, of erger nog, ouder…..

  {Mowl: zie het eerst maar es te halen.}

 5. Jeand'A schreef:

  ….er wordt gezegt dat er in de trein tussen A en Z (v.v.) een “ouwe” man stiekum foto’s zit te maken van jonge meisjes…..

  {Mowl: het was tussen A en N.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.