Terug

trappenhuis

Mensen die in het leven omhoog willen klimmen, moeten vooral goed kunnen kruipen. Cees Buddingh’ (1918-1985)

Benauwde uurtjes liggen achter me: de Grote Computer was stuk en – o ramp! – Mowl daardoor onbereikbaar.

De mensen van Thyatia, de beste provider van de wereld, hebben alles op alles gezet om het euvel te repareren. En met succes, want we zijn er weer.

In de tussentijd ben ik het verhaal dat ik wilde vertellen helemaal overstegen. Dat komt een andere keer wel. Vooralsnog ben ik supergelukkig dat ik er weer ben.

Het kan goed zijn, dat jullie d’r niks van gemerkt hebben. Dat jullie lekker hebben ontbeten en ontspannen aan deze mooie zondag zijn begonnen. Da’s fijn voor jullie.

Mijn laatste uren waren minder leuk. Ik voorzag een gitzwarte toekomst zonder stukjes. Meer dan ooit besefte ik de horreur van dit waanbeeld.

[En ik kan jullie nu wel verzekeren dat ik jullie nooit zal verlaten. Nou ja – zeg nooit ‘nooit’. Maar de kans is klein.]

Standaard

7 gedachten over “Terug

 1. Heb het ook gemerkt, maar dacht dat er wat fout was bij jullie provider omdat ik al de andere blogs wel nog kon bezoeken.
  Gelukkig ben je er weer, want ik ben al zo gewoon aan mijn dagelijks ommetje langs jouw blog.

  {Mowl: het voelde geamputeerd.}

 2. Een (weliswaar speels) dreigement dat je zou stoppen met loggen wordt door de Bloggod direct afgestraft: “Wat, stoppen met loggen? Dat maak ik wel uit!”

  {Mowl: ik riep het over me af.} 

 3. erkeland@chello.nl schreef:

  Had het inderdaad nog niet gemerkt want kwas werken maar Wim miste je wel.bdw wat een prachtig trappen(of trappe?)huis hebben jullie toch.B

  {Mowl: ja hè? Dat verder niemand er over heeft.} 

 4. Ton schreef:

  Dat je niet denkt dat je zomaar een aantal uren onopgemerkt index.php’s de wereld in kunt sturen … Maar ik heb er geen moment aan getwijfeld dat het zo eenvoudig niet zou zijn om van je af te komen! Blij dat je er weer bent.

  {Mowl: ik heb geen idee waar je het over hebt. Maar ik ben ook blij er weer te zijn. En blij dat jij blij bent, natuurlijk.} 

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.