Van de leg

Omeletten zijn eieren die dromen dat ze vallen. Kamagurka

Omeletten zijn eieren die dromen dat ze vallen. Kamagurka

We zijn 2 gekookte eieren vergeten, kan jij die meenemen? Thx. Bedankt voor de plantjes. sms’te Buurtvrouw S om 13 uur 51. Ze was met haar gezinnetje op weg naar hun vakantiebestemming. Blijkbaar had ze zich in de auto ineens gerealiseerd dat ze nog wat vergeten was. Twee gekookte eieren, namelijk. Ik ging meteen kijken met de uitgeleende huissleutel, maar vond niks: net in de koelkast, niet op het aanrecht. Nergens.

“Geen gekookte eieren.” zei ik tegen mezelf en haalde mijn schouders op. Even later piepte mijn toestel weer.

Ze heeft ze zeker gevonden. dacht ik. Ik keek op het scherm.

Heb de eieren net gevonden. las ik.

[Bedankt voor mijn stukje. seinde ik terug.]

Standaard

Een gedachte over “Van de leg

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.