Rebel

surprise
Verwacht altijd het ergste. Als het gebeurt ben je erop voorbereid. Als het niet gebeurt, zal dat een aangename verrassing voor je zijn. Oma Blackburn

Zoals de — zo nu en dan onderbroken — semi-jaarlijks traditie ’t wil, stelde ik ook deze december ’n cd’tje samen voor ’n onbekende belangstellende. Matijn, die als altijd als bemiddelende en organiserende tussenpersoon optrad (met bijzondere hulp van Bram), had me de muzikale voorkeuren van de betrokkene kenbaar gemaakt. Uiteraard had ik me daar niks aan gelegen laten liggen en heb ik ’n afspeellijst gemaakt met deuntjes die ik zelf erg tof vind. De loteling heeft geen andere keus dan ’t ook maar leuk te vinden of de cd aan z’n verzameling van onderzetters toe te voegen.

Volgens de spelregels moesten we dertien nummers selecteren. Ik heb d’r twaalf geselecteerd. Dertien vind ik niks.

[Eigenlijk ben ik best wel ’n dwars typetje, zo denk ik soms.]

Standaard

Een gedachte over “Rebel

  1. Die envelop op de foto komt me bekend voor….die ligt hier nu.Een lange dag werken, een avond Hogere Cultuur in Amsterdam, ploegend door de sneeuw op de Erasmusbrug, laat thuis en ja! een pakketje in de brievenbus.
    SintMatijn en PietBram hebben ons gekoppeld en nou heb ik een rebelse cd vol prachtige liedjes die ik soms ken en heel af en toe niet en waar ik nog wel even op terug kom. Ben nu bij de parels van Bennie Goodman en al helemaal blij met zoveel moois!
    Dank je wel!

    {Mowl: insgelijks.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.