13:49

We zitten in de hal van vliegveld Gatwick. Dat wil zeggen, ik schrijf en Brrrr rookt. Dat mag ie ook, want we hebben zenuwslopende uren achter ons.
De beveiliging op Schiphol was kinderspel met die van hier.
Rijen mensen werden in een lange stoet geleid naar de security. Alles moest uit de zakken en zelfs de schoenen moesten uit om uitgebreid te worden onderzocht.
“Belt?” vroeg het uniform aan Brrrr.
“Wat wil ie?” piepte hij.
“Je riem.” wees ik. Brrrr keek wanhopig van de man naar mij.
“Maar dan zakt mijn broek af!”
Zelfs de veiligheidsman moest even lachen.

Standaard

2 gedachten over “13:49

  1. Anne schreef:

    Net zoals in de reclame voor heren slipjes. Een vrouwelijke douanière zegt een knappe dat ie zijn shirt moet uittrekken omdat de metaaldetector piept. Als ie met ontbloot bovenlijf opnieuw door de detector gaat, piept ie opnieuw. Dan wijst de vrouw naar de broek van de man. Hij trekt die uit en loopt in slipje door de detector. Als de man dan om de hoek verdwijnt haalt de vrouw een afstandsbediening uit haar zakken en doet de detector opnieuw piepen. ‘k Vind het wel een leuke reclame. Vooral omdat de man zo’n goddelijk lijf heeft.

  2. linette schreef:

    Mannen, een goede vlucht terug en welkom thuis, hopelijk kijken jullie terug op een paar heerlijke dagen weg, kon jullie poesbeesten straks niet vinden, zijn de hort op om de schilders te ontlopen!

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.