Deelgenoten

Goed. Na vrijdag – ik beloof het je – hier het hele verhaal: van eind oktober tot nu.
Intussen gaan we niet stilzitten. We hebben mensen uitgenodigd om deel uit te maken van ons team van webloggers. De bedoeling is dat ieder lid van het Mowl-team zijn of haar visie op de wereld waarin we leven met ons (en wie dit ook leest) deelt. Es ff kijken of dat iets leuks oplevert.
Er zijn verschillende mensen uitgenodigd en wachten is het nu eerst op hun reactie. Wie weet willen ze wel helemaal niks delen. Of hebben ze niks te delen.
Maar het kan ook zo maar dat jij denkt: “Heej, waarom heb ik geen uitnodiging gehad?” Dan zijn daar twee logische verklaringen voor:
1. We willen helemaal niet weten wat je ons te melden hebt (je bent oninteressant, een fundamentalist of anderszins ongewenst);
2. We hebben (o schande!) even niet aan je gedacht. Sorry, sorry! Stuur ons een mailtje (hier links) en het zal allemaal goedkomen. Echt waar.
(Als je dus geen antwoord krijgt, kun je concluderen dat je bij de eerste categorie hoort. Dat is pijnlijk. Ik weet het. Een goede raad: ga niet lopen te sippen – daar wordt je niet populairder van.)

(…)

Euh, ben een beetje dom geweest. Hierdoor hebben sommige invit騥)s hun uitnodiging om lid van het Mowl-team te worden dubbel gekregen. Slechts 驮 van die twee reageert goed. Dusse: nog es proberen?!

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.