Plaatje

[Eerst dit lezen: Deze post is experimenteel: es ff zien of ik wat plaatjes kan tonen. Maar het is, naast experimenteel, ook nog es leerzaam. Goed hè¿?

Afgelopen zondag zijn Brrrr en ik naar het Krí¹²í¼¥r-Mí±²í¼¥r Museum gefietst.
Eerst 6 kilometer naar de ingang van De Hoge Veluwe, toen nog es 9 naar het museum. En dat allemaal in een temperatuur van rond het vriespunt. Applaus voor onszelf!

Maar gezegd moet worden, dat het echt de moeite waard is. De Viool van Picasso: in het echt nó§ ­ooier... Vooral voor mij, want mijn favoriete schilderij (de Viool van Picasso) hangt er. Het was alweer een paar jaartjes geleden dat ik ‘m in levende lijve heb gezien en ik was een beetje beducht dat ie zou tegenvallen – maar hij leek alleen maar mooier geworden te zijn. Das fijn.
De collectie van het KMM is een beetje een goed bewaard geheim. Werkelijke meesterwerken hangen er volop – en dat terwijl je er met de neus bovenop kunt staan. Kom daar nog maar es om, in de grote Rijksmusea!

Op de terugweg scheen de zon en waren we zo bij de uitgang van het park. De volgende keer moet het wel iets warmer zijn (dan kunnen we ook St. Hubertus en het Museonder bezoeken), maar we gaan zeker nog es. Misschien dat we een jaarkaart nemen…?

[Einde experiment. Gelukt, geloof ik.]

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.