Druk, druk, druk

Het leven is niet rechtvaardig. Terwijl ik me gisterenmiddag door bergen stamppot en plassen witte wijn moest werken was Brrrr vrij om op slemptocht door Nijmegen te gaan. Benno en Richard )zie foto’ gingen met hem mee. En dat is vragen naar de bekende weg.

Hier lees je d´r alles over. Een biertje hier, een frietje daar — het leven is zo slecht nog niet.

Ik daarentegen heb mijn ochtend productief besteed door met mijn bureau te spelen (hij kan electronisch worden versteld), mijn IP/telefoon in te stellen en mijn computer in te richten. Het toetsenbord was bijvoorbeeld niet goed geìnstalleerd, vond ik. Dus deed ik dat maar weer opnieuw. Zodat ik bijvoorbeeld geen ingewikkelde toetscombinaties hoef te typen om letters met accenten te krijgen.

En nu zitten al mijn leestekens ergens anders. Als ik op / klik krijg ik °, of zoiets. En ik wil geen °. ik wil /.

[Dadelijk es bij een collega kijken hoe ik dat moet herstellen.]

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.