Een nieuwe start. Toch?

Op een nieuwe werkplek moet je niet meteen beginnen te webloggen. Verschoning dus, dat ik vandaag wat later ben.

Dit hier is mijn trolley. Daarin zitten straks al mijn bureauspulletjes. Hij hoort bij mijn nieuwe werkplek. Die is namelijk heel erg modern: iedereen heeft een flex-plek. Dat betekent dat je ’s ochtends met je trolleytje naar een zelf uit te kiezen bureautje rijdt. Dit in het kader van de mobiliteit en — daar hebben we het toverwoord! — de flexibiliteit! Jawel!

In de tussentijd heeft m’n nieuwe chef een mailtje naar mijn nieuwe collega’s de deur uit gedaan dat ik op maandag 2 februari met mijn werk ga beginnen. Die mededeling heeft tot verwarring geleid. Het is vandaag weliswaar maandag, maar 3 (geen 2) januari (geen februari). Nog een maandje wachten dus? Tja, dat zou kunnen, ware het niet dat 2 februari op een woensdag valt. Wat te doen?

Oude chef R en nieuwe chef H zijn deze week vrij. Dus daar is ook geen soelaas te halen.

[Nou ja, vanmiddag eerst handjes schudden en stamppotten eten. Morgen is weer een dag.]

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.