Eetcafé De Plak

Eetcafé De Plak
Bloemerstraat 90
6511 EM Nijmegen
Telefoon (024) 322 27 57
keuken open 12.00-16.00, 17.30-21.30
kaasgehakt

De enige methode om gezond te blijven is te eten wat je niet wil, te drinken wat je niet lekker vindt en te doen waar je geen zin in hebt. Mark Twain (1835-1910)

We hebben d’r al eerder gegeten en toen hebben we ook al het belangrijkste gerecht van het restaurant genoemd: het kaasgehakt van De Plak in Nijmegen. Wereldberoemd in de regio.

Dat we een tweede keer aandacht aan een restaurant besteden is zeldzaam. Uitsluitend sterrenzaken verdienden tot dusver zoveel eer. Welnu, vandaag mag De Plak zich onder deze grote namen scharen.

Andermaal blazen wij de loftrompet voor dit zeldzaam lekkere gerecht in dit uiterst vriendelijke eettentje. De zelfgesneden frieten en de drie soorten afgrijselijk gezonde salades die het kaasgehakt vergezellen makken het helemaal af.

Het hoeven niet allemaal culinaire hoogstandjes te zijn die ons in verrukking brengen.

De slotakkoorden zijn net als de vorige keer: ambiance, bediening en eten scoren elk hetzelfde als de eindwaardering: een vette 8.

[Bedenkende dat we zo ongegeneerd reclame maken voor dit eetcollectief, vinden we zelf dat ons het recept voor dat kaasgehakt eigenlijk zou moeten worden cadeau gedaan.]

Standaard

4 gedachten over “Eetcafé De Plak

  1. Het klinkt een beetje als een veredelde snackbar. Vandaar de ‘vette’ 8?

    {Mowl: je doet De Plak onrecht – nu ben je verplicht om es met ons mee te gaan.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.