En nu

SkotelVanwege de mindere economische omstandigheden besloten we verstandig te doen. Zuinig aan. Geen geld over de balk smijten.

Dus waren we erg opgetogen toen we hoorden van het Skotel. Nooit van gehoord? Het Skotel is het hotel van de Hogere Hotelschool. De meest luxueuze kamer kost € 50 per nacht. Inclusief ontbijt! En daarbij ligt het nog op een steenworpafstand van het Kurhaus! (Nou ja: twee steenworpafstanden.) We zouden dus wel gek zijn om hier niet op in te gaan.

Mis dus. Niet aan ons besteed.

Begrijp me goed: er viel niet veel af te dingen op het leerhotel. Behalve dan dat het gebouw van buiten uitzag als een oostduitse vesting. En van binnen eigenlijk ook wel. Maar er was televisie en de bedden waren geweldig. Ook over de douche niets dan lof.

Maar geen bad. Of bar. Of pianist. Of champagne-ontbijt. En dat blijkt toch wel noodzakelijk te zijn. Voor ons. Luxe-popjes – ik zei het al.

(Maar als je alleen maar wilt overnachten en tevreden bent met een basic-ontbijt – dan is het Skotel een aangewezen plek voor jou.)

Op speciaal verzoek: het Skotel is te vinden aan de Zwolsestraat 189 in Scheveningen. Boeken kan via 070-355 28 00.

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.