Genoeg is genoeg

kikkerbilletjes
© foto: Midori

Hypocrisie is net als bloed, het stroomt door iedereen. Ronald Verdries

Toen na de coquilles en de kabeljauw, de zwezerik, kreeft en hertenkalf, eendenlever en nog een aantal andere lekkernijen, kikkerbilletjes werden opgediend, had ik voldoende dierenlijkjes achter de kiezen om er mijn principes te hervinden.

“Hè, dat vind ik nou jammer. Dat eet ik niet.” zei ik teleurgesteld en lichtelijk vermanend tegen de jongen van de bediening en stuurde hem met het bord terug naar de keuken. Terechtgewezen droop hij af.

[Ergens is er een grens bereikt aan het betamelijke. Zeker na de zesde gang.]

Standaard

4 gedachten over “Genoeg is genoeg

  1. Bas schreef:

    Vind je normaal leuk schrijven maar vind dit abject, decadent gebral….

    {Mowl: protest! Ik schrijf niet ‘leuk’. Ik schrijf meesterlijk.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.