Gezocht: kabouter

MowlsoftHet nieuwe uiterlijk van Mowl kan niet bij iedereen de goedkeuring wegdragen. Zo werd in het begin de kabouter node gemist.

-„We missen de kabouter.� zeiden deze en gene. Wij knikten, vastberaden om niet toe te geven aan de gemene smaak van het volk. Maar intussen moesten we constateren dat er ook in ons hart een lege plek was, die huilde om de teloor gegane puntmuts.

Dus togen we aan de slag en photoshopten we het kleine menneke alsnog terug op zijn welverdiende plaats, linksboven aan de bladzijde. Et voila, daar stond ie weer. Fier pronkend met zijn gietertje. We wachtten de lovende reacties af.

Vergeefs.

Op tal van computers bleef de gnoom onzichtbaar, tot onze eigenste stomme verbazing. Waar was ie heen? We wisten het niet — op ons appletje verscheen ie zoals het hoorde. En we kenden ook tal van windoos-machines waar het vignet probleemloos zijn plekje vond.

[Hoe zit dat met jullie? Zien jullie ons mini-hulkje? En heb je daar iets voor moeten doen?]

Standaard

9 gedachten over “Gezocht: kabouter

 1. Pollie schreef:

  Deze nieuwe site ziet er qua vormgeving goed uit. En die puntmuts kan ik ook zien (heb ook een Mac).

  {Mowl: goede keus. Acht.}

 2. Hier staat hij ook! (XP PRO).
  Hij verscheen al vanzelf.
  Het kan zijn dat mensen het oude plaatje nog in hun computercache hebben/hadden staan en dan kan het even duren voor hij verschijnt.
  OF ze ‘refreshen’ de site … !
  🙂
  aldus.

  {Mowl: nummero quattro.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.