Hecht

hapjesLinette en haar moeder waren er. Ze hadden nog een cadeautje voor Brrrrs verjaardag. Inderdaad: het miniatuurtje van Bram Boeckhout Ton Peijer, waar Brrrr zich al eerder zo opgetogen over had getoond. En of dat nog niet genoeg was – ook nog es een dvd.

Brrrr op zijn beurt had de tafel volgezet met heerlijks. Kaasjes, gevulde eieren, chorizo-worstjes. En stokbrood, natuurlijk. En alioli met zongedroogde tomaten. Had ik de diverse vleeswaren en vis al genoemd? De bubbels maakten de feestelijke stemming compleet.

[Kijk, ik wil me best richten op de serieuze kant van het leven. Maar hoe kan ik me nu onthechten, wanneer er steeds weer zoveel verleidingen zijn? Nah – morgen ga ik beginnen. Heus.]

Standaard

6 gedachten over “Hecht

  1. Klinkt heeeerlijk die lekkernijen. Maar je zult jezelf toch moeten onthouden. Wie mooi wil zijn moet pijn leiden zegt het spreekwoord.

    {Mowl: een volle pens doet ook pijn.}

  2. Hmmm, lijkt me wel lekker als een ander dat ook eens voor mij neerzet. Helaas ben ik thuis degene die de keuken induikt. Niet erg, maar af en toe zou het ook wel eens andersom mogen. Het ziet er weer heel goed uit, is dat nu een bolletje ijs op de achtergrond?

    {Mowl: nee, een Egmondse bol – een roomkaasje. Heerlijk met honing.}

  3. Hmmm, lijkt me wel lekker als een ander dat ook eens voor mij neerzet. Helaas ben ik thuis degene die de keuken induikt. Niet erg, maar af en toe zou het ook wel eens andersom mogen. Het ziet er weer heel goed uit, is dat nu een bolletje ijs op de achtergrond?

    {Mowl: nee, een Egmondse bol – een roomkaasje. Heerlijk met honing.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.