Innovatie

zusHet is me eindelijk gelukt: ik ben belangrijk!

Iemand (waarvan ik de naam niet zal onthullen) heeft mij gevraagd voor een Zeer Vooraanstaand Innovatieproject. Andere deelnemers zijn — naar verluidt — Zeer Belangrijke Mensen.

De bedoeling (intentie heet dat op dit niveau) van het Innovatieproject is

de taal van de samenleving te vertalen in voorstellen die een bijdrage moeten leveren in een beter functionerende samenleving en een positief transparante houding tussen Overheid en samenleving.

Asjemenou — da’s niet gering. En daar word ik zomaar voor gevraagd. Natuurlijk begrijp ik dat wel, want iemand met mijn talenten kan altijd een zinvolle bijdrage aan deze samenleving geven. Maar tot dusver dacht ik de enige te zijn die dat inzag.

Van trots zwel ik op tot grote proporties.

[Alleen moet ik mede-wereldverbeteraars nog even zover zien te krijgen dat een zinvolle hervorming van onze maatschappij alleen kan plaatsvinden tijdens werkuren. ’s Avonds en in het weekeinde ben ik vrij.]

Standaard

6 gedachten over “Innovatie

 1. Aangezien ik voorlopig thuis geen computer meer heb, zal ik op mijn werk mijn logjes moeten schrijven. Daar is het wel een beetje moeilijk om alle logs te lezen en overal te reageren. Dus voel je niet verwaarloosd als ik de komende dagen/weken wat minder langskom. In gedachten ben ik toch bij jullie 😉

  {Mowl: dat is wat telt.}

 2. Jeand'A schreef:

  Welgemeende felicitaties zijn op hun plaats; bij deze! Ik wens u samen met de ZBM’mers erg veel suc6.
  Ben overigens blij als nederig participant van genoemde samenleving deel uit te mogen en kunnen maken van jouw referentiekader. Wie weet helpt het……..

  {Mowl: ik weet het wel zeker. (Waar blijft mijn espresso?)}

 3. rozebeer schreef:

  Proficiat René…, wat goed dat jouw kwaliteiten nu ook door andere gezien worden…

  {Mowl: het was een kwestie van tijd.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.