Klein gebrek

tulpen

Dan spreekt de natuur het verstaanbaarst tot ons, wanneer zij door de bloem spreekt. Fliegende Blâtter (1844-1944)

Ik heb hier nogal es mijn twijfel uitgesproken over de perfectie van de schepping. Wie kan mij overtuigen van de noodzakelijkheid van teken, om maar es wat te noemen. Of wie kan me uitleggen waarom we niet zonder kou en regen kunnen? Of wat we aanmoeten met ziektes en dood?

Ik heb nog wat voor dit rijtje ongewenste fenomenen: aambeien. Zo is er niks aan de hand, zo hangt er één tussen de billen tot aan kniehoogte.

Goed, de krengen zijn in het algemeen niet gevaarlijk. Ze veroorzaken hooguit wat ongemak. Bij het lopen. Het zitten. Het staan. Dus de hele verwenste dag door.

Je zou om minder je religie opgeven.

[De Schepper heeft niet goed nagedacht, dat blijkt. Of Zij is tamelijk sadistisch aangelegd. Wat niet veel goeds voorspelt voor het hiernamaals.]

Standaard

7 gedachten over “Klein gebrek

    • Dan hebben die Schotten het toch wat makkelijker: die kunnen tenminste de hele dag in hun kilt rondlopen. Zo zijn er wereldwijd een heleboel mannen die het wat het omschreven probeel betreft toch heel wat makkelijker hebben met hun rokken en jurken. Zelf loop ik ook wel’ns in een rok maar lijkt het maar mondjesmaat geaccepteerd te worden. Vreemd toch.

      {Mowl: misschien kun je paus worden.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.