Kookpunt

Zeven dagen lang hebben we jullie laten zien wat Brrrr in de keuken voor mekaar krijgt. En de reacties waren erg positief, moeten we zeggen.

Er waren mensen die om recepten vroegen – maar die heeft Brrrr niet. Hij werkt op gevoel en dat laat zich niet in een onsje van dit en een snufje van dat weergeven.

Ook werd gesuggereerd om Brrrr dan maar te ontvoeren. Om hem te dwingen elders voor anderen te koken. Maar laat ik je uit de droom helpen: zo werkt dat niet. Je kunt ook geen nachtegaal vangen en hem dwingen om vanuit zijn gouden kooitje zijn lied te zingen. Dat doet ie niet, dat vertikt ie. Een belangrijk ingrediënt van Brrrrs keuken is de liefde. Hij werkt con amore – en dat is nergens anders te krijgen dan bij Mowl thuis.

Er blijft dan ook niets anders over om het dan maar bij Mowl thuis te gaan proeven. Kan dat? Dat kan!

Naar aanleiding van de positieve reacties hebben we besloten om onze eetkamer beschikbaar te stellen voor jullie. We hebben genoeg ruimte voor groepen tot en met 8 personen. En als het weer het toelaat kunnen jullie dineren onder de sterrenhemel.

Uiteraard kun je kiezen om Brrrr zelf zijn werk te laten doen. Dan krijg je een driegangenmenu waar (ik beloof het je) je nog lang over na zult praten.

Maar je kunt ook je eigen wensen kenbaar maken. Wil je truffels? Krijg je truffels! Wil je vegetarisch? Geen probleem! Vind je drie gangen wat magertjes? Doen we er toch nog een paar bij! Alles kan. En over de prijs worden we het vast wel eens.

Lijkt het je wat? Stuur dan een mailtje naar wij@Mowl.eu. Zet je telefoonnummer erbij en we bellen terug. Wie weet zien we mekaar dan binnenkort. Gezellig!

[Sinds gisteren is het ook mogelijk om rookvrij te komen eten. We zijn weer es gestopt.]

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.