Ledigheid

stoelen

Adriaanse zette me begin dit seizoen op de bank omdat ik in de voorbereiding niet goed genoeg mijn best zou hebben gedaan. Onzin! Al jaren doe ik tijdens de vakantie helemaal niks.
Barry van Galen (1970)

De mensen die de Grote Computer beheren waarop Mowl draait zeggen dat ze niks kunnen vinden. Ze beloven nog es te zullen kijken, maar suggereren dat ik in de tussentijd de instellingen van mijn script bekijk.

Huh?

Ik heb ze een berichtje teruggestuurd, waarin ik heb duidelijk gemaakt dat ik van niks weet (I’m from Barcelona!) en vraag om nadere uitleg. Bovendien ben ik zo vrij geweest om op internet de foutmelding te zoeken. Van verschillende zijdes wordt mij verzekerd dat de fout toch echt bij de Mensen van de Grote Computer moet liggen. Waarvan akte. Nu nog alleen die luitjes daarvan proberen te overtuigen.

[In de tussentijd schrijf ik toch maar dagelijks mijn stukje. Dat kan ik nog wel. Of het zin heeft? Och, dat hoop ik zo snel mogelijk te weten.]

Standaard

6 gedachten over “Ledigheid

 1. Pingback: Mowl.eu » Blog Archive » STO-HOP!!!

 2. rozebeer schreef:

  gelukkig, je bent er… Wat een vervelend iets zeg, die grote computer…
  maar ja René…, ook al ben je even niet on-line, ik denk toch aan jullie

  {Mowl: da’s fijn.}

 3. Jammer dat de Mensen van de Grote Computer niet willen luisteren. Dan zou ik inderdaad maar eens snel op zoek gaan naar de Mensen van de Andere Grote Computer

  {Mowl: dan zullen Ze nog wel anders piepen!}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.