Michael (2)

Het kan nó§ §ekker…
Als ik het vorige niemendalletje over Michael Jackson al post, dan kan het volgende verhaal uit De Telegraaf van vandaag niet achterblijven. Sorry voor de overexposure, tzal niet meer gebeuren (denk ik).

Jackson denkt eeuwige leven te kopen
Van onze redactie

AMSTERDAM - Michael Jackson denkt met zijn vermogen het eeuwige leven te kunnen kopen. Dit is een van de opmerkelijke gedachtegangen die Jackson onthult in de documentaire die vanavond wordt uitgezonden op Yorin.

Tegenover interviewer Martin Bashir bekent de 'King of Pop' graag voor altijd in leven te willen blijven. Bashir: "Er zijn maar heel weinig dingen die Jackson niet kan kopen met zijn geld. Een daarvan is het eeuwige leven, maar hij is er zelf van overtuigd dat hij ook daar straks invloed op kan uitoefenen. Hij zei absoluut niet begraven te willen worden, 'ik wil voor eeuwig leven'."

Jackson benadrukte nog maar eens hoeveel geld hij heeft. Tijdens een middagje shoppen geeft de popster zo'n 5,4 miljoen euro uit. Ondanks deze uitspatting voor de camera wil hij niet zeggen hoe groot zijn vermogen is. Het enige dat hij zegt dat het meer dan genoeg is.

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.