Michael

Jackson's derde kind van draagmoeder
LONDEN (ANP) - De Amerikaanse popster Michael Jackson heeft in een Britse televisiedocumentaire maandagavond onthuld dat zijn derde kind is verwekt bij een draagmoeder die hij nog nooit heeft gezien. Het kind, Prince Michael II, is inmiddels een jaar oud.

De 44-jarige zanger had eerder verklaard dat hij de moeder van het kind kende en dat hij bij de bevalling aanwezig was. Over de keuze van de draagmoeder zei Jackson: ,,Het ras maakte me niets uit, als ze maar in goede gezondheid verkeerde.''

Balkon
Jackson baarde eind vorig jaar opzien door het kind op een hotelbalkon in Berlijn in zijn armen te laten bungelen. Hij bestreed het leven van de baby in gevaar te hebben gebracht. De trotse vader wilde naar eigen zeggen het kind slechts aan zijn fans laten zien.

De Britse documentaire Living With Michael Jackson bood een zeldzame blik in het leven van de Amerikaanse beroemdheid. De programmamakers volgden de superster acht maanden lang.

De zanger sprak in het programma van de commerci묥 zender ITV tegen dat hij vele keren aan zijn uiterlijk zou zijn geopereerd. Hij heeft naar eigen zeggen slechts twee neusoperaties laten doen.

Jackson gaf verder toe met veel kinderen te hebben geslapen en dat hij daar niets verkeerds in ziet. ,,Het heeft niets met seks te maken'', aldus de popster die in 1993 was beschuldigd van misbruik van kinderen. ,,Ik stop ze onder, zet een muziekje op en lees ze een verhaaltje voor.''

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.