Lid Nr. H-959

brief

Misschien is het leven een brief die pas na de dood mag worden geopend. Julius Vuylsteke (1836-1903)

Daar U de vorige keer zo vlot en openhartig geantwoord hebt, richt ik me nogmaals tot U! Wel gaat het over iets totaal anders. Maar misschien kunt U er wat aan doen?

Als men lid wordt van het C.O.C. krijgt men toch vanzelfsprekend het maandblad “De Schakel” toegezonden? Tweemaal heb ik het ontvangen maar sinds 3 maand niet meer. Tweemaal heb ik een brief verzonden over deze en andere vragen, maar ik krijg totaal geen antwoord.

Nu gaf ik een advertentie op voor dit blad waar wel direct op werd gereageerd in verband met de kosten, maar nog steeds verschijnt “De Schakel” niet.

Zo ben ik van alle contact en inlichtingen verstoken en krijg verder totaal geen antwoord.

Zoudt U soms een weg weten daar wat aan te doen? Bij voorbaat dank. Dan hoor ik door middel van het maandblad ook weer wat van Arnhem. Wilt U eens informeren? Ik sluit een postzegel in.

[De inhoud van een brief uit 1965 die we (Brrrr dus) zomaar op straat vonden. Ik word daar altijd zo nieuwsgierig van. Herken je dat?]

Standaard

9 gedachten over “Lid Nr. H-959

  1. “De schakel”, klinkt trouwens meer als de naam van een blaadje van de Gereformeerde jeugdvereniging als van de C.O.C.

    {Mowl: daar heb ik dan weer geen ervaring mee.}

  2. Dat zijn mooie historische documenten. Misschien aardig om een kopietje te houden en het origineel op te sturen naar het Nationaal Archief in Den Haag? Ik begrijp dat men graag “gewone” belevingen van “gewone” mensen bewaart. Ook omdat van bekende mensen ruim voldoende is opgeslagen en men voor toekomstig onderzoek graag weet hoe anonieme burgers leefden.

    {Mowl: da’s misschien wel ’n goed idee.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.