Relativiteitstheorie

waterval

Hoe klein is het stukje grond waarop wij ronddolen.Overdenk dat alles en houd dan niets voor groot dan dit:Te handelen naar de wetten der natuur en te dragen wat het leven met zich brengt. Marcus Aurelius (121-180)

Spam.’ dacht ik toen ik een boodschap kreeg met de aanhef ‘Hello Brother‘. Routineus sleepte ik het bericht naar de prullenbak. Ik bedoel: mijn penis is al groot zat en van viagra krijg ik uitslag. Iets weerhield me – ik opende de mail.

De schrijver had mijn foto’s gezien en prees me gelukkig dat ik al in zoveel plaatsen was geweest. Zelf droomde hij er alleen maar van ooit es Europa te bezoeken.

De afzender intrigeerde me en ik zocht hem op. De man bleek te wonen in het paradijs: machtige watervallen, besneeuwde vlakten, imposante bergen.

Gedachten stuiterden naar alle kanten – de betrekkelijkheid van rijkdom was evident.

[Ik heb de beste man teruggeschreven dat ie es om zich heen moet kijken. Dat ie het hartstikke goed heeft. Dat Europa ook niet alles is. En dat wij Verdonk hebben.]

Standaard

2 gedachten over “Relativiteitstheorie

  1. Anne schreef:

    Om het eens met een cliché te zeggen : het gras is altijd groener aan de andere kant

    {Mowl: clichés waren geen clichés geworden als ze niet zo waar waren.}

  2. Steve schreef:

    Ik denk dat vooral dat laatste argument het erg goed gaat doen bij deze brother. Je hebt hem gewoon met een klein mailtje een enorm gelukkig gevoel gegeven!

    {Mowl: ach, ik zie het als mijn plicht.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.