Slot

sleutel

Geduld is de sleutel tot tevredenheid.
Mohammed (570-632)

Ik had het al even
aangestipt, maar we hebben dus ook een nieuwe voordeur. En daarmee een nieuwe voordeursleutel. Vreemd, in deze tijd van nummerbehoud en zo verwacht je ook een nieuwe deur waar je gewoon je ouwe, goudkleurige plaatje ijzer in kunt steken. Nee dus. Het ding is ineens waardeloos geworden.

Maar is Fred nu weg? Ja. En nee.

Hij heeft alles gedaan wat ie moest doen. Slechts een paar kleine dingen moet ie afwerken. Daarvoor komt ie maandag terug. Of dinsdag. Misschien kan het woensdag worden. Want zo is Fred.

Eigenlijk wil hij niet weg, heeft ie al laten doorschemeren. Hij vindt het te gezellig bij ons. Daarom blijft ie dingen verzinnen die hij nog moet doen. Maar daar trappen we niet in. Genoeg is genoeg. En dit is genoeg.

Tot onze volgende verbouwing, dan.

[En wat het nieuwe uiterlijk van Mowl.eu betreft – dat is een ongelukje. Ik heb op een knopje gedrukt waar ik niet op had moeten drukken. Of beter had moeten nadenken voordat ik drukte. Dat heb je soms. Ik wel, tenminste.]

Standaard

4 gedachten over “Slot

  1. Wat jammer dat er niet een of ander klopje is, waarmee je huis in een keer verbouwd is. Of zou dat knopje er wel zitten, maar heeft Fred het jullie gewoon niet verteld?

    {Mowl: zou je denken?}

  2. Met al die veranderingen is het logisch dat je soms op een verkeerd knopje drukt. Zit de deurbel nog wel op dezelfde plek?

    {Mowl: om je de waarheid te zeggen – nee.}

  3. Met al die veranderingen is het logisch dat je soms op een verkeerd knopje drukt. Zit de deurbel nog wel op dezelfde plek?

    {Mowl: om je de waarheid te zeggen – nee.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.