Sonsbeek Avenue (4): Verloren! Gevonden!

De oorsprong van deze vechtsport ligt in Zuid-Amerika, volgens mij.Vanmorgen wilde Mowl even de foto’s bekijken die we gisteren hebben gemaakt. Het toestel liet weten, dat er nog elf foto’s te maken waren. Mmm, dat was weinig. We hadden geen idee dat we d’r zoveel hadden geschoten.
Het fototoestel werd aangesloten op de iBook. iPhoto startte vanzelf op om de platen (zo zeggen échte fotografen dat) van gisteren naar de computer te transporteren.

Niets. Het toestel was leeg.

Nader onderzoek leerde me dat het geheugenkaartje d’r uit was. Geen idee hoe, waar of wanneer dit gebeurd kan zijn. Het moet in elk geval gebeurd zijn, nadat Brrrr zijn hand had laten lezen. Ik had nog een foto van de waarzegster gemaakt. Dat had ik waarschijnlijk niet moeten doen.

En het waren zulke leuke foto’s! Balen!

Update 14/8: het kaartje is terug! Niet gedacht, toch gevonden. Onder de bank. Vraag me niet hoe die daar terecht is gekomen, dat boeit me ook niet. Hij is er weer! En intact! Met alle foto's! Zoals deze van twee jongens die de voorloper van het kickboksen doen. Hoe heet het ook alweer? Taipoeda, of zoiets?

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.