STO-HOP!!!

stop!

There’s a statistical theory that if you gave a million monkeys typewriters and set them to work, they’d eventually come up with the complete works of Shakespeare. Thanks to the Internet, we now know this isn’t true.
Ian Hart (1964)

Weer liet mijn Grote Computer mij in de steek. Berichtje na berichtje stuurde ik naar de beheerders van de Grote Computer – maar het leek wel alsof ze niet thuis waren. Ik kreeg in elk geval geen antwoord. Niet eens een ‘We hebben uw boodschap ontvangen, maar de komende drie weken liggen we in de zon te bakken’-berichtje. Zodat je weet waar je aan toe bent.

Maar hoe dan ook – na twee dagen (!) blijk ik zonet weer toegang te hebben tot mijn kostbare web-archief. Ik kan mijn gekoesterde gedachten weer bekijken en vertroetelen. Ik was al bang dat mijn hele geschiedenis was gewist en dat ik niet meer zou blijken te hebben bestaan. Dan zou ik toch mooi staan te kijken!

Ik heb nu een besluit genomen. Ik ga weg bij deze Grote Computer. De komende tijd zal ik onder meer besteden aan het zoeken naar een goed alternatief. Ik heb al wat suggesties van jullie gekregen – maar als jullie nog meer ideeën hebben, zijn die altijd welkom.

[Nou ja – ik ga morgen wel beginnen met die zoektocht. Want vandaag vergaat de wereld. Toch zonde wanneer ik deze laatste dag verdoe door achter de computer te zitten. Heej – wat doe jij trouwens nog hier?]

Standaard

7 gedachten over “STO-HOP!!!

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.