The Gathering

Na het rozendebacle van vorig jaar – waarom mogen rozen trouwens geen licht geven in het donker? – had ik al enkele maanden een heuse filmposter van ‘Mamma Mia’ bewaard. Leuk voor René en Brrrr.

Toen de dag van de Mini Weblog Meeting was aangebroken, had ik hem natuurlijk op mijn werk laten liggen, dus ik moest snel nog even op en neer om hem op te halen. Toen ik mijn fiets uit de berging wilde halen om naar het station te rijden, legde ik hem even aan de kant. Drie straten verder besefte ik dat ik iets was vergeten. Dus snel even terug.

Gelukkig was ik nog op tijd voor de trein van dertien voor één. Toen ik net een plaats had gevonden, liep Tom de coupé binnen. Tom is de man achter RoadtoTom.nl en was op weg naar dezelfde bijeenkomst in Arnhem. Voor mij de vierde en voor hem de eerste keer. Ik stelde hem gerust: “Ze zijn heel aardig en Brrrr kan heerlijk koken.”

Het leuke van lifeloggers is dat je ze niet echt kent, maar wel heel veel van ze weet. Zo wist ik bijvoorbeeld al dat Tom over een maand gaat trouwen met Paul. Hij vertelde enthousiast hoe ze die dag gingen invullen en ik vertelde hoe tweeënhalf jaar geleden onze trouwdag was geweest. Die anderhalf uur naar Arnhem waren dan ook zo om.

De Weblog Meeting was ouderwets gezellig. Er was heerlijk eten en prachtige muziek en Brrrr en René beloofden dat ze mijn cadeautje niet bij de deur van de buren zouden achterlaten.

Standaard

Een gedachte over “The Gathering

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.