The Sound Of Music. De Musical.

Tada!We zijn in Scheveningen naar The Sound of Music geweest. De musical die als nogal overbodige ondertitel De Musical voert.

Over de voorstelling kan ik dit zeggen. Als lid van de doelgroep heb ik De Film al honderden keren gezien. Ik was dan ook sceptisch ten opzicht van Maaike Widdershoven als Maria. Ik bedoel, wie kan Julie Andrews benaderen?
Nou, zij kan het. En daarmee is gelijk ook alles gezegd. Hugo Haenen doet zijn best, de kindertjes worden dagelijks ververst en de acteurs die Oom Max en de Barones neerzetten schmieren zich door het stuk heen. Tot groot genoegen van het grotendeels huishoudbeurs-publiek overigens. Jemig, als ik me ooit vergist heb in het publiek, dan was het hier. D’r werd al met verbazing gesist als het decor veranderde. Voor het eerst uit, mensen?

We waren er bijna gebleven, trouwens. Maar omdat alle kamers aan de zeezijde bezet waren, hebben we besloten om in februari nog een paar daagjes naar Scheveningen te gaan. We houden je op de hoogte.

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.