Tweede kerstdag

Stef en HannekeOns derde (of was het het vierde?) kerstdiner hadden we bij Zicht.

We hebben al vaak over dit restaurant geschreven. Het is in onze ogen één van de beste in Arnhem. En niet alleen omdat onze goede vriendin Linette er de chef is. Aan vriendjespolitiek doen we niet!

We kregen een vijfgangendiner waar je je vingers bij af kon likken. Ik ga niet alles herhalen, maar ik wil wel even je aandacht voor de duivenbouillon. Of de runderlende met chips (!). Of de zeebaars. Jaloers? Mooi.

Hier op de foto zie je trouwens Stef en Hanneke. Stef is de baas (denkt hij – in werkelijkheid is Linette dat natuurlijk). Ook over hem heb ik het wel es gehad. Zijn bijzondere gevoel van humor stipte ik daarbij aan. Reden voor hem om me te begroeten met: “Zo. Je kunt dus niet met me lachen.”
De door ons meegebrachte champagne voorkwam dat we buiten werden gezet. (Champie lost veel op.)

Hanneke is zijn vrouw. Of zijn vriendin, dat weten we eigenlijk niet. Ze werkt eigenlijk bij Omroep Gelderland, maar af en toe springt ze bij. Een lief en leuk stel.

(Linette stond te zweten in de keuken. Uitgerekend nu begint ze slachtoffer van de griepepidemie te worden. Beterschap en sterkte, Linette.)

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.