Schoon

badkuipenHet is goed afgelopen met Brrrrs tandpijn. De tandarts heeft de boel schoongemaakt en de desbetreffende kies bijgeslepen. Die paste namelijk niet meer zo precies op de tegenoverliggende kies. En de daardoor ontstane druk leidde tot een ontsteking. C’est ça! Brrrr fietst weer zonder bril.

Het was nog even spannend hoe het zou aflopen, want vanavond komen Peter en Edwin eten. Als de kok dan kiespijn heeft, wordt het geen plezierige avond – dat kan ik je verzekeren.

Maar nu lijkt alles goed te gaan. Brrrr breekt zijn hoofd over het menu en de samenstelling van de tafel. Wel of niet dit? Wel of niet dat? Eerst maar es onder de douche. We moeten er tenslotte ook zelf netjes bijlopen.

Het zal allemaal goed aflopen, bedenk ik me met een glimlach.

[Nee, ik ga niet vertellen welke overwegingen Brrrr maakt. Tenslotte kunnen Peter en Edwin meekijken.]

Standaard

9 gedachten over “Schoon

 1. Pingback: Mowl.eu » Blog Archive » Lekkere trek

 2. Pingback: Mowl.eu » Blog Archive » Lekkere trek

 3. Pingback: Mowl.eu » Blog Archive » Lekkere trek

 4. Pingback: Mowl.eu » Blog Archive » Lekkere trek

 5. Peter (van Edwin) schreef:

  Lees nu toevallig jullie website. Gelukkig gaat het etentje door vanavond. Ben nu wel heeeeeeel benieuwd wat Brrrr ons voorschotelt. Al gaat het natuurlijk enkel om de gezelligheid!!!! Tot zo.

  {Mowl: gezelligheid is mooi meegenomen.}

 6. B en w schreef:

  Zonder kiespijn,fris gewassen, alleen dat klinkt al goed.Over de tafelschikking zou ik me geen zorgen maken en over het menu al helemaal niet. Smakelijk eten en een hele fijne avond.B

  {Mowl ik heb er alle vertrouwen in.}

 7. Ik ben blij voor Brrrr dat zijn tandartsbezoek uiteindelijk meeviel. Krijgen we morgen trouwens wel te horen wat voor culinair hoogstandje Brrrr bedacht heeft, het liefst incl. foto 😉

  {Mowl: natuurlijk. Alles om jullie de ogen uit te steken.}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.