Das Boot

Af en toe zou je het vergeten, maar ik ben niet de enige met een spannend en enerverend leven. De verrichtingen van Brrrr zijn het ook waard om voor het nageslacht te worden vastgelegd.

Omdat het gisteren zo’n prachtig weer was besloot hij naar de Ikea te fietsen. Jawel, fiet-sen, Rozebeer. Zuig daar maar es een puntje aan!

Onderweg fietste ie langs de Rijnkade, waar werd geconstateerd dat De Boot er weer een heel stuk fatsoenlijker bijlag.

(Dat was ik helemaal vergeten te vertellen: in Arnhem zullen daklozen en verslaafden worden opgevangen op een boot. De gemeente heeft die voor een miljoen euri aangeschaft en voor nog es zes miljoen pietermannen laten verbouwen. Een week voordat de boot aan de gemeente zou worden overgedragen zonk ie naar de bodem van de Rijn. Bloeb. Iemand had een kraan opengezet en zich niet gerealiseerd dat dat ding het al deed. De verantwoordelijke wethouder stond er huilend bij te kijken en viel de burgemeester in de armen. Maar goed, hij is dus weer boven water. Naar verwachting zal de doelgroep er na de zomer gebruik van kunnen maken.)

Voort ging de reis.

In Duiven kocht Brrrr drie scharen (wil je wel geloven dat we tot gisteren geen echte schaar hadden? Ja, een nagelschaartje. Maar dat is niet echt wat.), een afwaskwast en een houten doosje met een ruitje. Een mini-vitrinekastje, zeg maar. Hij had er laatst al één gekocht en er een heel aardig kunstwerkje van gemaakt. Laat ik je nog wel es zien. Met dit kistje heeft ie ook alweer wat kunstzinnigs gemaakt. Komt ook nog wel.

Eerst dronk Brrrr nog een koffie en ging toen weer terug. Onderweg bezocht hij nog een mega-supermarkt.

Ik geloof dat ie een uur is weggeweest. Nou goed dan, anderhalf uur.

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.