Gast

Onder het genot van wat Hollandse hits ga ik nu mijn eerste postje plaatsen. Als allereerste wil ik René ¢edanken voor de uitnodiging voor “blogger”.
Tja na vanavond de IQ test gezien en meegedaan te heben (132 ja wel!) scoorde de gemiddelde mongool gelukkig beter dan Winnie de Jong, tenminste dat was de score die ze zichzelf aanmerkte. Niets fouts bedoeld ten op zichte van mongolen want die kunnen er tenminste niets aan doen dat ze niet uitgenodigd worden voor een pikante reportage in de panaorama!.Als de Josti band nog een nieuw lid zoekt weet ik er nog wel eentje :-). Maar goed alle gekheid op een stokje, het wordt toch wel eens tijd dat Boss met een premier naar voren komt. Al die mensen gaan dadelijk stemmen op iemand die niet de pretentie heeft om minister president te worden. Stem dan maar op Zalm. Ok, hij komt kwa presentatie niet zo goed over als Boss maar hij maakt zijn standpunten tenminste duidelijk en gaat er zelf mee aan de slag. Boss heeft alleen de intentie om de PVDA te leiden zo dat ze niet in hun oude gedrag terug vallen. Dat kan hij alleen als partijleider maar niet als minister president. Ik zou alleen maar willen zeggen:”Wouter, wie A zegt moet ook B zeggen!”
Het is dus misschien al duidelijk dat ik (weer) VVD ga stemmen; zakelijk en duidelijk.

Dan ook nog een persoonlijke noot voor Ren鬦lt;br />Fantastisch dat de plaatjes zijn gelukt. Als ik dat kunstwerk zie met die rode pijpen (geen verkeerde gedachten hierbij) dan vind ik het kunstwerk op de Schoenaker in Beuningen ook heel mooi, moet je eens gaan kijken! Verder wil ik nog effe kwijt dat mijn favoriete kunstwerkje toch in de muziek ligt en wel het Requiem van Mozart. Voor mij intens genieten, vooral het Lacrimosa.

Ik laat vlug weer wat horen. Groeten Richard

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.