Mini Me

minimeeting1.jpgTilburg heeft Roze Maandag, Nijmegen heeft zijn Roze Woensdag en Bergen op Zoom had dit jaar Roze Zaterdag. Gisteren werd in Arnhem op bescheiden wijze de basis gelegd voor een eigen Roze Zondag.
Van de aanwezigen op de weblogmeeting van Mowl en zijn Brrrr had 85,71 procent dezelfde lievelingskleur. Uit het hele land kwamen homobloggers Weblogsteve, Rozebeer, Selçuk en Wereldpeer zelf naar de Gelderse hoofdstad. De overige 14,29 procent werd gevormd door fotograaf Roodpetje die de bijeenkomst op de gevoelige plaat vastlegde.
Zoals het hoort speelde de middag zich af rond een tafel die rijk gevuld was met heerlijke spijzen en dranken. Er werd volop gekletst over het leven als weblogger en over meer aardse zaken. Daarbij zijn de nodige heilige huisjes gesneuveld. Zo bleken veel aanwezigen tegen de vooroordelen in enthousiast sportliefhebber en niet eens vanwege de strakke broekjes en de indrukwekkende spieren. Nee, er werd gesproken over de ‘heroïek’ van de Tour de France en uitzondering Roodpetje hield van Formule I vanwege ‘de techniek erachter’.
Gelukkig hoefden we ons niet de hele meeting als mannen te gedragen, maar was er ook ruimte voor een spelletje. Mowl en Brrrr hadden twintig cadeautjes ingepakt met als lokkertje een dvd met homoporno. Uiteindelijk reisde ik huiswaarts met een boek over antiek, een dvd over de Volkswagen Kever en een tegoedbon voor zes biologische eieren. Maar het leukst was nog de cd met drie liedjes van Willemwiebe, die vorig jaar de muziek verzorgde. Dit jaar was hij kennelijk bang voor overexposure, want binnenkort is hij ook al te bewonderen bij de buren.
Wereldpeer

Standaard

3 gedachten over “Mini Me

  1. Paul schreef:

    Leuk dat jullie de traditie hebben voortgezet, de eerste meeting vond ik althans erg gezellig!

    {Mowl: en wat doe jij nu zoal?}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.